Hoşgeldin Misafir !
(GirişÜye Olun)

DUYURU !!! Cengiz Kurtoğlu Konser Tarihleri: 18 Eylül 2010 Viyana Konseri | 23 Eylül 2010 Keşan Konseri |

Derecelendir
  • 2 Oylar - 2.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 un adı FENERBAHÇE
07-22-2010, 08:00 AM
10 un adı FENERBAHÇE
FENERBAHÇEMİZ YİNE AFFETMEDİ VE SAHADAN GS LİLERİ BOYNU BUKUK GONDERMEYİ BİLDİ HEMDE 10 KİŞİYLE..GOLUDE 10 KİSİYKEN ATTIK...MEMOO YA BURDAN SEVGİLERİMİ GONREDİYORUMBig GrinBig Grin KOLNDEN 5 YEDIGIMIZ ZAMAN DALGA GECMISTI VE BEN ONA O SAHADAN BOYNU BUKUK AYRILACAKSINIZ DEMISTIMBig GrinBig GrinBig Grin DOSTLUK MACIDA OLSA HAK EDEN KAZANIYOR..FENERBAHCEMİZİ TEBRIK EDER BASARILARININ DEVAMININ GELMESINI DILERIM..

****DoGrULaRıN gÖzLE gÖrÜLmEYeN OrDuLaRı VaRdIr****

****BİR GÜN BENİ BOYNU EĞİK GÖRÜRSENİZ BİLİN Kİ,YERE DÜŞEN BİRİNİ KALDIRMAK İÇİN BOYNUMU EĞMİŞİMDİR****
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-22-2010, 08:31 AM
RE: 10 un adı FENERBAHÇE
Gurbet Kupası Fenerbahçenin Helal Olsun Valla Gurbet Kupasını Almak Her Takıma NAsip Olmaz Rolleyes

Bu Arada Bizleri EN Güzel Şekilde Temsil Eden İki Takıma Teşekkürler. Gerçektende Türk Futbolu Sizlerin Yaptıkları Hareketlerle Gurru Duyuyor Helal Smile Sahaya Top Değilde Kemik Atsalarmış Daha İyiydi Bence. Birbirlerini Yemekten Başka Bİşey Yaptıkları Yoktu. Dostluk Maçıymış Peh. Kediyle Köpek Ne Zamandan Beri Dost Oldular...
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-22-2010, 08:34 AM (Bu Mesaj 07-22-2010 08:23 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : в υ я ç іη...)
zaaaaaaaaaaa Big Grin Memo dün kötüydü arkadaşlar bana bigün öncesinden hava atıyodu maç sonrası çokta lülü diyebilecek biri haline geldi Big Grin artık bi kenara çeklip ağlıyamıyo neden cünkü yaşları kurudu Çohhhhhh üzülüyorum bu cocuga ya Big Grin Fenerbahçeme bende tebrik koyuyorum 10 kişiye rağmen o çirkef ardaya rağmen Yine ezdii Ezmeyede devam edicek Bu Filmin Sonu yok.... Big Grin

Son Olarak Hazrladıgım bi sarkı sözünü sunmak istiyoreum Smile

DÜN GECE HİC TANIMADIGIM BİR CİNCONLUYA SIRF INSANA BENZİYOR DİYE
USULCA SOKULUP EZİKMİSİN DEDİM ? Big GrinBig GrinBig Grin hahah

Gidenler gittikleri yerde,

Gittikleri kişilerle mutlu olsunlar.

Kalanları da zorla tutmuyorum,

İstedikleri an uzaklaşırlar.

Belki de böylesi daha iyi,

Daha rahatım bugünlerde,

Hesaplamıyorum kalanı gideni,
-
Herşey olması gerektiği gibi !
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-26-2010, 03:06 PM
bu sarkı sozunu hemen bestecilere ver çok guzel bı sarkı olur ve yok satar yanıBig Grin

****BİR GÜN BENİ BOYNU EĞİK GÖRÜRSENİZ BİLİN Kİ,YERE DÜŞEN BİRİNİ KALDIRMAK İÇİN BOYNUMU EĞMİŞİMDİR****
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-26-2010, 03:40 PM
Burçin Hayatınız Bizim Sözlerimizi Çalmakla Geçiyor Big Grin Onun Orjinali Aşağıdadır. Senin Yaptığının Bi Anlamı Yok Ama Bak Orjinalinin Anlamı Çok Big Grin

Dün gece hiç tanımadığım bir Fenerliye sırf 2 dakika sevinsin diye usulca sokulup bursa berabare kalmış dedim ...
Alıntı Yaparak Cevapla
07-29-2010, 10:37 AM (Bu Mesaj 07-29-2010 10:38 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : в υ я ç іη...)
Orjinalligimden sanane kanka Big Grin sen niye alındınki hem gslilere özeldi o sözler yoksa sende gizli gs taraftarımsın inanabilirim valla bizle bu ara fazla ugrasıyosun Big GrinBig Grin

Daha rahatım bugünlerde,

-
Herşey olması gerektiği gibi !
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-30-2010, 07:58 AM
fenerbahcemızı herkes kıskanıyor burcın..bırak solesınler.meyve veren agac taşlanırmısBig GrinBig Grin dun onlarıda gorduk ne gs ne besıktas ne yapabıldı..dunyanın parasını dagıttılar neredeydıler hanıBig Grin biz hıc olmassa deplasmanda ole olduk sız kendı evınızde bıdeBig GrinBig Grin bizle ugrasmayın hep bişeyler oluyor sonra sıze uzulen hep sız oluyosunuzBig GrinBig Grin

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-15-2010, 06:40 PM
kıskanıyor kelimesini kattiyen kabul etmiyorum Big Grin

[b][align=center][Resim: bh51a7t8hopbfypwy.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
08-16-2010, 12:56 PM
Big GrinBig Grin eminmisin bence kıskanıyosunuz hatta cooookkk kıskanıyosunBig GrinBig Grin

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-18-2010, 09:59 PM
Bizler 4 le baslarız siz 2 yersiniz 4+2= 6 eeee ANLAYANA ! Big GrinBig Grin

Daha rahatım bugünlerde,