Hoşgeldin Misafir !
(GirişÜye Olun)

DUYURU !!! Cengiz Kurtoğlu Konser Tarihleri: 18 Eylül 2010 Viyana Konseri | 23 Eylül 2010 Keşan Konseri |

Derecelendir
  • 1 Oylar - 1 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salatasaray 2010-2011 Sezonu Yeni Forması! Pink Panter
07-28-2010, 02:20 PM
Salatasaray 2010-2011 Sezonu Yeni Forması! Pink Panter
[Resim: blb6ibagwe50l11gz.jpg]

2010 - 2011 Sezonu Galatasaray Forması.

Kreasyon: Cemil İpekçi
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-29-2010, 10:32 AM
RE: Salatasaray 2010-2011 Sezonu Yeni Forması! Pink Panter
puhahah yuhaha zuhahaha Big Grin bu sene kadıköy pembelilerle bi farklı olucak diyorum Big Grin

Gidenler gittikleri yerde,

Gittikleri kişilerle mutlu olsunlar.

Kalanları da zorla tutmuyorum,

İstedikleri an uzaklaşırlar.

Belki de böylesi daha iyi,

Daha rahatım bugünlerde,

Hesaplamıyorum kalanı gideni,
-
Herşey olması gerektiği gibi !
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-29-2010, 01:22 PM
renk körümüsünüz anlamıyorumki somon o formanın rengi somon pembeyle yakından uzaktan alakası yok hem siz fenerbahçeliler hıyar rengi yeşil formanıza ne diyeceksiniz hıyar olduğunuzu tüm dünya biliyo o ztn niye belli etmek istedinizkiBig GrinBig Grin

[Resim: yeniimza.png]
Alıntı Yaparak Cevapla
07-30-2010, 08:04 AM
iste farkımızda orda senın o hıyar rengı dedığın formayla bız sızı hep yıyoruz ama..sizi cacık yapmakta kullanıyoruz.somon dıyosun ewy tamm da resmen pembeyı anımsatıyor..biizımkısı hıyar yesılımı bize renk koru dıyosun sen once kendı gozlerını kontrol ettirBig GrinBig Grin burcının de dediği gibi kadikoy cok farklı olacak cok guzel karşılayacagız sizleri mor menekşeydı şimdi pembe menekşe olacaksınızBig GrinBig GrinBig Grin pembee gonlum sendeeeeBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

****DoGrULaRıN gÖzLE gÖrÜLmEYeN OrDuLaRı VaRdIr****

****BİR GÜN BENİ BOYNU EĞİK GÖRÜRSENİZ BİLİN Kİ,YERE DÜŞEN BİRİNİ KALDIRMAK İÇİN BOYNUMU EĞMİŞİMDİR****
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-31-2010, 11:26 AM
siz gerçekten ahmaksınız futbol bilgisi zayıf olan ınsanlarsınız bakıyorumda pembe mor formalar dillerinizden düşmüyor pembe olsun fark yaparmı ben gidip pembe formayı alıcam ayrıca pembeyle dalga geçen arkadaşalr dolaplarını açsınlar 10 tişörtten bitanesi pembedir kimse inkar etmesin son 5 senenin en moda rengi biri mor biri pembe pembeye laf atan delikanlı gökhan kot altına converse giymekte mi delikanlılık oluyor ??? yada sen burçin bi bayan olarak senin pembe renginden hoşlandığın ap açık ortada sırf laf olsun diye her muhabbete sazan gibi atlama sen romatik nerde gs orda sen her sene kendi haberlerinizden çok bizi takip etmeyi çok seviyorsunuz açsana fenerbahçe başlığına fenerbahçe konuları habermi yok doğru 10 senedir insan gibi haber yapamıyorsunuz ancak bizle uğraşın siz
son sözüm gökhana yine sen b,z,m renklerle uğraşacağıına git kendi takımınla uğraş daha düne kadar tüpcü yeter diyordunuz ne olduda birden dünyanın en büyükl başkanı oldu quaresmayı gutiyi getirmek kolay biri 40 yaşında diğer 4 senede 6 maç yapmış eğer futboldan anlıyorsan ne demek istediğimi anlamışşsındır robinho nerde hani robinho alsın başkanın robinhoyu Big Grin

söz konusu galatasaray ise hepiniz boşssunuz alayınıza gider Big Grin

[b][align=center][Resim: bh51a7t8hopbfypwy.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
07-31-2010, 02:01 PM
memo kızardınmı sinirden diyecem ama senin rengin belli değilki be koçum Smile renginizi belli edin hadi yavrum hadi. Smile
Alıntı Yaparak Cevapla
08-02-2010, 12:35 PM
en azından mor pembe farketmez 10 senede bır şampiyonluk kovalamıyoruz yada yıldız transfer yapmadı diye rest çekmıyoruz sizçapulcular gibi

[b][align=center][Resim: bh51a7t8hopbfypwy.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
08-02-2010, 03:44 PM
(07-31-2010 11:26 AM)cengizci_memo29 Yazılan:  siz gerçekten ahmaksınız futbol bilgisi zayıf olan ınsanlarsınız bakıyorumda pembe mor formalar dillerinizden düşmüyor pembe olsun fark yaparmı ben gidip pembe formayı alıcam ayrıca pembeyle dalga geçen arkadaşalr dolaplarını açsınlar 10 tişörtten bitanesi pembedir kimse inkar etmesin son 5 senenin en moda rengi biri mor biri pembe pembeye laf atan delikanlı gökhan kot altına converse giymekte mi delikanlılık oluyor ??? yada sen burçin bi bayan olarak senin pembe renginden hoşlandığın ap açık ortada sırf laf olsun diye her muhabbete sazan gibi atlama sen romatik nerde gs orda sen her sene kendi haberlerinizden çok bizi takip etmeyi çok seviyorsunuz açsana fenerbahçe başlığına fenerbahçe konuları habermi yok doğru 10 senedir insan gibi haber yapamıyorsunuz ancak bizle uğraşın siz
son sözüm gökhana yine sen b,z,m renklerle uğraşacağıına git kendi takımınla uğraş daha düne kadar tüpcü yeter diyordunuz ne olduda birden dünyanın en büyükl başkanı oldu quaresmayı gutiyi getirmek kolay biri 40 yaşında diğer 4 senede 6 maç yapmış eğer futboldan anlıyorsan ne demek istediğimi anlamışşsındır robinho nerde hani robinho alsın başkanın robinhoyu Big Grin

söz konusu galatasaray ise hepiniz boşssunuz alayınıza gider Big Grin

LAFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Big Grin yukarda alay etmiyim dedim fazla ama sen kaşındın memo Çok samimi bir yorum daha yapıcam bu konuda aynı BARBİEEEEEEEEE gibi olmuşsunuz bu formalarla Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Gidenler gittikleri yerde,

Gittikleri kişilerle mutlu olsunlar.

Kalanları da zorla tutmuyorum,

İstedikleri an uzaklaşırlar.

Belki de böylesi daha iyi,

Daha rahatım bugünlerde,

Hesaplamıyorum kalanı gideni,
-
Herşey olması gerektiği gibi !
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-02-2010, 05:10 PM
[Resim: en-guzel-barbie-pasta-modelleri.jpg]
Alıntı Yaparak Cevapla
08-03-2010, 12:35 PM
sen sankı kendı takımının haberlerınden baska takıma saldırmıyosun dımı memoBig Grin sen bayaga kıskanclıga gırmıssın kıskanma memoBig Grin bu 10 yıl agzına bayaga dolanmıs senın bak sende bılıyosun 10 yılıBig Grin 10 yıldır yenemedıgınız ıcın sende ıı bı ızlenım bırakmıs bu 10 he memoBig Grin kızma bukadr memo ya sonucta dostluk onemlı bunlar fasa fıso ama harbıden pembe nedir yanı abi yaBig Grin mor sonra pembe falan gs ye yakısmıyor bunlar dalga konusu oldunuz yaniBig Grin neyse seneye hangı rengı cıkaracksınız he merakla beklıyorumBig Grin

****DoGrULaRıN gÖzLE gÖrÜLmEYeN OrDuLaRı VaRdIr****

****BİR GÜN BENİ BOYNU EĞİK GÖRÜRSENİZ BİLİN Kİ,YERE DÜŞEN BİRİNİ KALDIRMAK İÇİN BOYNUMU EĞMİŞİMDİR****
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla: